Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Area Sales Manager

Közép-Magyarország, CNC forgácsolás technológia


Megbízónk közel 160 értékesítő és szolgáltató központjával, innovatív és egyedi technológiai megoldásaival a világ egyik vezető társasága a CNC forgácsolástechnológia területén. A CNC forgácsolástechnológiai gépek és berendezések értékesítésével és szerviz szolgáltatásaival foglalkozó társaság magyarországi leányvállalata termékei értékesítésére Area Sales Managert keres.

Az Area Sales Manager Magyarország középső régiójában (Dél-Buda, Pest megye nyugati része, Székesfehérvár, Veszprém, Dunaújváros, Paks, Szekszárd, Baja) dolgozik. Feladata a meglevő széles ügyfélkör kezelése, támogatása, valamint újabb potenciális ügyfelek keresése, megnyerése lesz. Munkáját tervezetten, az anyavállalat hathatós támogatásával végzi.
A pozícióra ideális jelölt gépgyártás-technológus végzettségű, széles körű forgácsolástechnológiai szaktudással rendelkezik, legalább 3 éves tapasztalatot szerzett gyártási területen, vagy forgácsolástechnológiai és azzal összefüggő gépek, berendezések, alkatrészek értékesítésében. A pozíció betöltéséhez tárgyalási szintű angol nyelvtudás szükséges.

Megbízónk a sikeres munkát kiemelkedő juttatási csomaggal honorálja és magánhasználatú cégautóval (VW Passat) segíti.Magyar és angolnyelvű önéletrajzát „Area Sales Manager – forgácsolástechnológia” megjelöléssel várjuk e-mail címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>