Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Anyaggazdálkodási vezető

járműgyártás


Megbízónk a nyugat-dunántúli gépjárműipari gyártás egyik meghatározó szereplője. A nagy múltú, kiváló minőségű termékeiről világszerte ismert nemzetközi vállalat több tízmilliárd forintos árbevételű leányvállalata a gyártási tevékenység mellett a tervezés, fejlesztés terén is kiváló munkát végez. A dinamikusan fejlődő Vas megyei gyár most Anyaggazdálkodási vezetőt keres.

Az anyaggazdálkodási vezető 12 fős diszpozíciós csapatot irányítva felelős lesz a termeléshez szükséges alapanyag és alkatrészellátás biztosításáért, a raktárkészlet tervezéséért, az optimális készletszint kialakításáért, valamint az új termékek termelésbe vezetésének anyaggazdálkodási támogatásáért. Munkája során szorosan együttműködik a rendelés és termelés logisztikával, a stratégiai beszerzéssel, valamint az anyavállalat részlegeivel.
Várjuk jelentkezését, ha ön releváns felsőfokú végzettséggel bír, több éves anyaggazdálkodási, diszpozíciós tapasztalatát gépipari, autóipari környezetben, vezetői munkakörben szerezte és legalább társalgási szinten beszél angolul és/vagy németül. A pozícióban határozott, asszertív, kitűnő kommunikációs képességű, stressz tűrő vezetők lehetnek sikeresek.

Az eredményes munkát megbízónk piacképes jövedelemmel, szakmai fejlődési lehetőségekkel honorálja, szükség esetén magas színvonalú lakhatási lehetőséget biztosít. Mielőbb várjuk magyar- és idegennyelvű önéletrajzát „Anyaggazdálkodási vezető” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>