Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Multinational Contact Center Supervisor

műszaki területre


Megbízónk a hazai piacon vezető szerepet tölt be az automatizálás technikában a pneumatikus elemek és rendszerek, valamint az azokat kiegészítő elektronikus gyártmányok értékesítésében. Számukra keresünk most "Multinational Contact Center Supervisor"-t.

Az új munkatárs fő fókusza regionális szinten a beérkező vezérléstechnikai ajánlatkérések, megrendelések és ezzel kapcsolatos adminisztrációs, logisztikai, kommunikációs feladatainak irányítása. Ezen felül feladata még a magyar társosztályokkal, a DPC-vel (Document Procesing Center Shared Service/Litvánia), és a kiszolgált MNCC országok vezetőivel, felelős képviselőivel való kapcsolattartás. Felelős a projektek teljes körű bonyolításáért. Elsődleges feladata az MNCC munkatársak irányítása, vezetése, coacholása, szabadságolása, a helyettesítés koordinálása. Munkakörébe tartozik a globálisan megállapított SL (service level= kiszolgálási színvonal) betartása, ellenőrzése, statisztikai elemzések végzése az elvárt szolgáltatási szint teljesítéséről, az SAP munkafolyamatának folyamatos követése, valamint a havi zárás figyelemmel kísérése. Feladata a folyamatjavító intézkedésekre való javaslattétel, oktatási/intézkedési tervek készítése, végrehajtása.
Az ideális jelölt rendelkezik Contact Centerben, Shared Service Centerben szerzett csoportvezetői vagy supervisori tapasztalattal, tárgyalóképes angol nyelvtudással. A felsőfokú műszaki, közgazdasági vagy kereskedelmi végzettség elvárás. Elvárás a felhasználói szintű számítógépes ismeret (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), az SAP ismeret előnyt jelent. A sikeres pályázó jó kommunikációs képességgel és csapatszellemmel rendelkezik, kreatív, vevőközpontú, problémamegoldó alkat, elkötelezett csapatjátékos. Fontos a precizitás, a multifunkcionális munkavégzési képesség. Jártas projektmenedzsmentben.

Megbízónk a pozíciónak megfelelő javadalmazást és rendszeres szakmai továbbképzést kínál. Ha szívesen dolgozna egy folyamatosan fejlődő, stabil nemzetközi hátterű vállalatnál, akkor kérjük, hogy önéletrajzát küldje el a hill@hill.hu címre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>