Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Minőségbiztosítási vezető

Kaposvár


Megbízónk egy ismert nemzetközi, német háttérrel rendelkező, ipari és mezőgazdasági gépek szerkezeti egységeinek gyártásával és összeszerelésével foglalkozó vállalat, amelynek magyarországi gyárába most új menedzsert keresünk.

Az új munkatárs felelős lesz a minőségirányítási feladatok irányításáért és fejlesztéséért, beleértve a minőségügyi- / ellenőrzési rendszer működtetését és fejlesztését. Legfontosabb feladatai közé tartozik a termék előállítási folyamatok nyomon követése, ellenőrzése a nyersanyag átvételtől kezdve a késztermék vizsgálatáig, a termelési folyamat támogatása mérésekkel, korrekciós és megelőző intézkedésekkel és a reklamációk feldolgozása, kivizsgálása, javító intézkedések megtétele, illetve megelőző tevékenységek támogatása. Aktív részt vállal a folyamat- és termékfejlesztésekben. Részt vesz a külső és belső auditokban, valamint a hatósági ellenőrzéseken szakmai szempontból képviseli a céget. Mindezeken túl naprakész ismeri a területére vonatkozó jogszabályokat és törvényi előírásokat és folyamatos nyomon követi, implementálja a szabályozási környezetet. Az új menedzser közvetlen felettese az ügyvezető lesz és egy kb. 10-15 fős csapat irányításáért felel.
Olyan pályázó jelentkezését várjuk, aki felsőfokú műszaki végzettséggel (minőségügyi végzettség előnyt jelent) és min. 5 év, termelő cégnél, minőségirányítási területen szerzett szakmai és vezetői tapasztalattal rendelkezik. Pályázónk ismeri a Lean, FMEA (hibaelemző) és auditálási módszertanokat és folyamatokat, valamint ismeri az ISO 9001, ISO 14001 szabványokat. Pályázónk kiváló kommunikációs, koordinációs, szervező és problémamegoldó rendelkezik. Ideális pályázónk precíz, megbízható, ugyanakkor terhelhető, valamint proaktív hozzáállású, aki igényt tart a folyamatos fejlődésre. A pozíció betöltéséhez erős felhasználói szintű számítógépes ismeretek, valamilyen integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerben való jártasság, B kategóriás jogosítvány és min. használható középszintű angol vagy német nyelvtudás elengedhetetlen.

A pozíció betöltőjét egy dinamikusan fejlődő vállalatban folyamatos tanulási és szakmai fejlődési lehetőség, piacképes fizetés és támogató háttér várja.
Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>