HILL International

Mérnökség vezető


Megbízónk több évtizedes múltú, az elektronikai szenzorgyártásban világszerte piacvezető multinacionális társaság. A technológiai fejlesztés éllovasaként ismert cég most a jelenleg 500 fős, de folyamatosan bővülő Győr-környéki üzemébe keres Mérnökség vezetőt.

A Mérnökség vezető a management tagjaként irányítja a konstrukciós csoport (automata gyártósorok, gyártósori elemek, célgépek, mérőgépek tervezése), a karbantartási és fenntartási csoport, valamint a teszt mérnökség munkáját. Az általa vezetett 10 fős csapat célja az automatizálási szint növelése, a termelés műszaki feltételeinek biztosítása, valamint a kibocsátott termékek ellenőrzési színvonalának folyamatos növelése lesz.
Az Ön jelentkezését várjuk, ha felsőfokú műszaki végzettsége van, meggyőző szakmai tapasztalatait a mérnökség feladatköreinek valamelyikében (ideális esetben konstrukciós területen) szerezte, valamint legalább 3 éves vezető gyakorlattal és kiváló vezetői készségekkel bír. A pozícióban elengedhetetlen a tárgyalóképes német, esetleg angol nyelvtudás.

Megbízónk új, vezető munkatársának inspiráló, kreativitásra ösztönző, barátságos munkakörnyezetet, szakmai fejlődési lehetőséget, cégautót és piacképes jövedelmet biztosít.
Magyar és idegennyelvű önéletrajzát várjuk email címünkre, „Mérnökség vezető – Győr-környéke” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>