HILL International

Műszaki vezető

Tuzsér


Megbízónk egy műanyaggyártással foglalkozó, családias légkörű belga tulajdonú vállalat, ahová most új műszaki vezetőt keresünk.

Az új kolléga legfontosabb felelőssége lesz a cég műszaki/technikai területének a komplex irányítása, a működéshez szükséges erőforrások és feltételrendszerek biztosítása. Legfontosabb feladatai: a biztonságos és a munkavállalók egészségét óvó munkafeltételek, a termelési folyamatosság, és a gazdaságos és hatékony működtetés biztosítása, valamint az éves költségvetés előterjesztése és tartása. Ezentúl fontosabb napi feladatai: a műszaki területek preventív, prediktív és korrektív karbantartása és fejlesztése, kapcsolattartás a külső beszállítókkal, hatékonysági intézkedések kidolgozása és bevezetése, a termékváltással kapcsolatos átállások (szerszám) hatékonyságának növelése, együttműködve a termeléssel és tervezéssel. Munkakörébe tartozik a létszámgazdálkodás (napirend, szünnapok, túlórák, tréningek), a közvetlen felügyelete alá tartozó munkatársak értékelése, és kontrollálja a KPI mutatókat. Közvetlenül 4 főt és közvetve kb. 9 főt irányít majd.
Ön az ideális jelölt, ha felsőfokú iparimérnök vagy ehhez hasonló gépészmérnöki végzettséggel (mechatronikai mérnök végzettség előnyt jelent), valamint folyamatfejlesztési (LEAN, KAIZEN, 6Sigma vagy ehhez hasonló) ismeretekkel is rendelkezik. Ideális pályázónk releváns területen szerzett munka tapasztalattal, és ezen felül min. 3 éves vezetői gyakorlattal rendelkezik, amit multinacionális vállalati környezetben szerzett. Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik szakmai tapasztalatukat döntően műanyagipari gyártásban szerezték (fröcsöntő, fújó, előforma gyártó gépeken szerzett tapasztalat előnyt jelent). Sikeres pályázónk kiváló problémamegoldó képességgel rendelkezik, a folyamatokat átlátó, azokat Lean/Kaizen elvek alapján fejlesztő, javító szakember, aki képes a napi problémákra is gyors, hatékony megoldásokat találni. A pozíció betöltéséhez elengedhetetlen feltétel a jól használható angoltudás írásban és szóban. Megbízónk a kiválasztott jelöltnek egy növekvő cégben mindezekért cserébe tanulási és fejlődési lehetőséget és jó munkahelyi körülményeket kínál.

Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>