Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

HR manager

Budapest, Székesfehérvár


Megbízónk egy nagy múlttal rendelkező finn multinacionális nagyvállalat, amely textilipari szolgáltatásokat nyújt, ezzel hozzájárul partnereik fenntartható napi tevékenységének biztosításához. A felelősségtudat és etika szerves részei megbízónk értékrendszerének, valamint, hogy a jövő generációira nézve negatív hatás nélkül legyen képes biztosítani a vállalat és a környezet igényeit. Most a cég magyarországi központjába keresünk egy új munkatársat.

Az új kolléga elsősorban a magyarországi HR tevékenységért felel, a komplex vállalati HR feladatokért (toborzás-kiválasztás, fejlesztés-tréning, Talent menedzsment, csapatépítés, kompenzáció és juttatások), továbbá a romániai leányvállalatnak, ország (line) menedzsereinek támogatásáért, főként a toborzás-kiválasztás, és fejlesztési területen. Másodsorban a HQ által meghatározott HR stratégia adaptálását, projekt menedzsment és fejlesztési feladatait végzi a központi HR eljárásmódoknak és gyakorlatoknak megfelelően. Aktív kommunikációt folytat a vezetőkkel, üzleti partnerként támogatja őket; erősíti a cég munkatársi imidzsét, kapcsolatot épít a releváns partnerekkel és oktatási intézményekkel. Felelős lesz még a munkahelyi elégedettségért és a jó közérzet javításáért, a dolgozók fejlesztéséért, valamint helyi tréning programok, események és kampányok megtervezéséért és szervezéséért. Tevékenységéről közvetlenül a központi HR vezetőnek és a két ország ügyvezető igazgatóinak riportol.
Ön az ideális jelölt, ha felsőfokú végzettséggel (HR terület előnyt jelent) rendelkezik és sikeres 3-6 éves tapasztalatot szerzett nemzetközi cégeknél, főként toborzás-kiválasztási és még legalább egy HR területen. Jártas a magyar munkajogi és szakmai problémák kezelésében. Jelöltünk jogosítvánnyal és magas utazási hajlandósággal (min. 2 külföldi üzleti út/hónap) rendelkezik. Sikeres pályázónk üzleti szemléletű, lelkes, motivált. Fontos ismérve még, hogy proaktív ötletei vannak a HR szakmai terület elismertetésében, amelyeket el is tud adni a helyi vezetőknek. A pozíció betöltéséhez a felhasználói szintű informatikai készség (MS Office, Skype) és kiváló magyar és angol nyelvtudás, valamint kommunikációs és konfliktuskezelési készség elengedhetetlen, magyar-román kétnyelvűség előnyt jelent.

Megbízónk a kiválasztott jelöltnek egy nemzetközi hátterű cégben folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget és hosszútávú munkalehetőséget kínál. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, angol és magyar nyelvű önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>