HILL International

Senior Consultant

vezetési tanácsadás


Megbízónk egy stabil hátterű, évtizedes múltra visszatekintő hazai vezetési tanácsadó vállalat, melynek szolgáltatásait mind a versenyszférában mind a közigazgatásban egyre szélesebb körben használják. Az évek óta növekvő megrendelés állomány fenntartható magas színvonalú kiszolgálásához keresnek most tapasztalt tanácsadó kollégát.

Az új munkatárs a vezetési tanácsadási üzletágon belül folyamatfejlesztési projekteken, pilot előkészítésben, közbeszerzési ajánlatírásban vesz majd részt. A kisebb projekteket önállóan irányítja mind a stratégiai mind a megvalósítási szakaszban. Lehetősége lesz mind a termékoldalon, mind az ügyfélkapcsolat irányában is fejlődni, előrelépni.
Az ideális pályázó vállalati tanácsadási területén szerzett tapasztalattal rendelkezik, lendületes, innovatív, jól tud csapatban dolgozni és mind stratégiai, mind operatív feladatokkal jól terhelhető. Az ügyfél oldalon szerzett tapasztalat előnyt jelent a pályázat elbírálása során.

Megbízónk leendő munkatársát, fiatalos, pezsgő munkakörnyezettel, egyéni fejlődési perspektívával és a piacnak megfelelő juttatási csomaggal várja. Ha felkeltettük érdeklődését önéletrajzát a hill@hill.hu címre várjuk.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>