Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Könyvelő

budaörsi cég


Megbízónk a világon az egyik vezető gyártója és forgalmazója az automata raktározási és anyaggazdálkodási rendszereknek. Logisztikai megoldásaik megtalálhatók az ipari gyártásban, kereskedelemben és a közigazgatásban is. A cégcsoport több, mint 1500 munkavállalóval rendelkezik. Számukra keresünk jelenleg könyvelőt, budaörsi munkavégzéssel. 

Az új kolléga feladatai lesznek a könyvelés lebonyolítása, amely magában foglalja az összes operatív főkönyvi és analitikus könyvelést; a havi és éves zárás előkészítése a magyar jogszabályoknak megfelelően; adóbevallások elkészítése és az adóelőleg fizetés teljesítése, együttműködés a cég adótanácsadó irodájával; kapcsolattartás az adóellenőrzések és a belső ellenőrzések során; részvétel a személyügyi feladatokban, a bérszámfejtő céggel történő együttműködés; egyéb együttműködés a helyi és a regionális menedzsmenttel.
Az ideális jelölt ismerévei: mérlegképes könyvelő képesítés; pénzügyi és számviteli területen szerzett több éves tapasztalat; önálló és megbízható munkavégzés; SAP FI/CO tapasztalattal rendelkezik; MC-Office programok magabiztos használata; angol vagy német nyelv magabiztos használata.

Az innovatív megoldásairól ismert cég lehetőséget kínál érdekes feladatok elvégzésére kiváló munkahelyi környezetben. Ha felkeltettük érdeklődését, angol vagy német nyelvű önéletrajzát Mészáros Nóra várja az mnora@hill.hu címen. 


1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>