Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Értékesítési kontroller


Megbízónk egy több évtizedes múltra visszatekintő nemzetközi szolgáltató vállalat, iparágának meghatározó szereplője. Jelenleg budapesti központjukba keresünk Értékesítési Kontrollert.

A leendő munkatárs az cégvezető közvetlen beosztottjaként lesz felelős a 3,5 milliárdos forgalmat meghaladó cég teljes üzleti kontrollingjáért. Együttműködik az éves értékesítési tervek készítésében, projekt kontrolling feladatokat lát el (elő- és utókalkulációk, projektek pénzügyi követése), tenderek kidolgozásában segíti a kereskedő munkatársakat, a KPI rendszer kialakítása is az ő feladata lesz. Munkája során a magyar cégvezetés részére riportol.
Az ideális munkatárs felsőfokú szakirányú végzettséggel és jó angol vagy német nyelvtudással rendelkezik. Kiemelkedő Excel ismeret szükséges. Szolgáltatási vagy facility management területen szerzett tapasztalat előny. Pályakezdők jelentkezését is szívesen fogadjuk.

Megbízónk leendő munkatársát fejlődési lehetőséggel, nemzetközi környezetben szerezhető munkatapasztalattal, változatos feladatokkal várja. Ha felkeltettük érdeklődését önéletrajzát a hill@hill.hu címre várjuk.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>