Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Projektfelelős

magasépítési kivitelezés


Megbízónk, a Metál Hungária Holding Magyarországon már több mint másfél évtizede sikeresen működő, meggyőző referenciákkal bíró Vas megyei építőipari társaság. A főként könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezésével, acélszerkezetek gyártásával és komplett homlokzatburkolási rendszerek kulcsrakész szállításával foglalkozó cég egyre bővülő kivitelezési projektjei szakmai irányítására néhány éves szakmai tapasztalattal bíró projektfelelőst keres szombathelyi központjába.

A projektfelelős feladatköre a kivitelezési projektek irányítása, koordinálása, szakmai támogatása lesz a szerződéskötéstől a végelszámolásig. Eközben egyeztet a tervezővel és részt vesz a tervezésben, előkészíti a kivitelezést, megrendeli az anyagot, részt vesz a helyi kooperációkon, adminisztratív támogatást ad, valamint koordinálja, irányítja a kivitelezési szervezetet.
A pozícióra néhány éves szakmai tapasztalattal bíró, fogékony, rugalmas, építész-, vagy építőmérnök végzettségű, jó kommunikációs és szervezési képességekkel, valamint legalább kommunikációképes német és/vagy angol nyelvtudással rendelkező jelöltek pályázatát várjuk.

Önéletrajzát „Projektfelelős” megjelöléssel várjuk e-mail címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>