Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Kontroller

Budapest


Megbízónk, egy holdingszervezet, amely a tulajdonában levő társaságok üzleti tervezésének, beruházás politikájának, szervezeti működésének és humán erőforrás gazdálkodásának koordinálásra, racionalizálására jött létre. A több szolgáltató vállalat tevékenységét szervező és ellenőrző holding, most kontrollert keres.

A kontroller feladata a holding irányítása alá tartozó társaságok vállalati és holding szintű kontrolling tevékenységének koordinálása, végzése lesz. Ezen belül részt vesz a vállalati és holding szintű üzleti és pénzügyi tervezésben, a havi, negyedéves és éves jelentések, valamint a periodikus és alkalmi pénzügyi elemzések és az igazgatósági ülések kontrolling témájú előterjesztéseinek elkészítésében. Munkája során kapcsolatot tart a vállalatok kontrollereivel és működteti, fejleszti a kontrolling rendszer informatikai hátterét.
A pozícióra szakirányú felsőfokú végzettségű, legalább 5 éves kontrolling gyakorlattal bíró, elméleti és gyakorlati számviteli ismeretekkel és magas szintű Excel tudással bíró, önálló munkavégzésre alkalmas szakemberek jelentkezését várjuk. A pozíció betöltéséhez idegen nyelvtudás nem szükséges!

Pályázatát „Holding kontroller” megjelöléssel várjuk e-mail címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>