HILL International

Szállítmányozási vezető

Délnyugat-Magyarország


Megbízónk külföldi tulajdonban lévő, a nemzetközi logisztikai piac egyik meghatározó szereplője. A magyar szervezeti egység (Délnyugat-Magyarország) erősítésére keresünk most munkatársat Szállítmányozási vezetői pozícióba.

Az új vezető kiemelt feladata lesz a nemzetközi szállítási tevékenység koordinálása, kapcsolattartás a nemzetközi szervezet releváns osztályaival, szállítások szervezése, felügyelete és nyomon követése, valamint aktívan részt vesz a leányvállalat folyamatainak korszerűsítésében, a szolgáltatási szint fejlesztésében.
Ön a megfelelő jelölt, amennyiben felsőfokú szállítmányozási/logisztikai végzettséggel rendelkezik és legalább 2 éves vezetői tapasztalatot szerzett közúti szállítmányozás területén. A tárgyalóképes angol vagy német nyelvtudás, a stratégiai gondolkodás, valamint a kiváló tárgyalóképesség szintén a sikeres pályázó ismérve. Dinamikus, magabiztos, határozott és egyben diplomatikus, önálló munkavégzésre képes pályázók jelentkezését várjuk.

Megbízónk a leendő kollegának kedvező juttatási csomagot és egy multinacionális nagyvállalat által biztosított dinamikus, kihívásokkal teli munkakörnyezetet kínál. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, magyar és idegen nyelvű szakmai önéletrajzát kérjük juttassa el az fhajnalka@hill.hu e-mail címre.

1027 Budapest, Szász Károly u. 2. - Fischer Hajnalka

Telefon: +36 1 201 2252
E-mail: fhajnalka@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>