Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Financial Controller

informatikai cég


Megbízónk a világ több mint 50 országában jelen lévő innovatív informatikai vállalat. Öt milliárd forintot meghaladó forgalmával a hazai piacnak is meghatározó szereplője. A gazdasági részlegük átalakítása miatt keresünk most egy új pénzügyi kontroller munkatársat.


A leendő munkatárs a gazdasági igazgató közvetlen beosztottjaként lesz felelős a teljes üzleti kontrollingért, ezen belül elsősorban az anyacégnek küldött jelentésekért, a költség és értékesítési kontrollingért. Együttműködik az éves értékesítési tervek készítésében, projekt kontrolling feladatokat lát el (elő- és utókalkulációk, projektek pénzügyi követése). Munkája során a nemzetközi központukkal gyakran kell, angolnyelvet használva együtt dolgoznia
Az ideális munkatárs felsőfokú szakirányú végzettséggel és önállóan tárgyalóképes angolnyelv-tudással rendelkezik. Minimum 1-3 év kontrolling területen szerzett tapasztalatot és erős, aktív Excel ismeret szükséges. Vállalati oldalon szerzett költség kontrolling vagy értékesítési kontrolling múlt a legideálisabb. Előnyt jelent az SAP Business One ismerete.


Megbízónk leendő munkatársát fejlődési lehetőséggel, nemzetközi környezetben szerezhető munkatapasztalattal, változatos feladatokkal várja, és motiváló jövedelmet kínál. Ha felkeltettük érdeklődését önéletrajzát a hill@hill.hu címre várjuk.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>