Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Műszaki munkatárs

automatizálási területre


Megbízónk a hazai piacon vezető szerepet tölt be az automatizálás technikában a pneumatikus elemek és rendszerek, valamint az azokat kiegészítő elektronikus gyártmányok értékesítésében. Számukra keresünk most egy műszaki munkatársat.

Az új munkatárs fő fókusza az ajánlatok és rendelések műszaki kidolgozása; vevőközpontú műszaki tanácsadás; területi képviselők szakmai támogatása, illetve potenciális értékesítési lehetőségek felmérése (proactive sales). Munkáját készletelemzések, illetve projektekben való részvételek is színesítik.
Az ideális jelölt felsőfokú műszaki végzettségű (mechatronika, elektrotechnika, automatizálás technika területen), tapasztalt ipari értékesítésben, rendelkezik alapvető pneumatikai és elektronikai ismeretekkel, és jól beszél angolul. A csapatszellem, és a nyitottság új területek megismerésére szintén az ideális pályázó ismérvei.

Megbízónk a pozíciónak megfelelő javadalmazást és rendszeres szakmai továbbképzést kínál. Ha szívesen dolgozna egy folyamatosan fejlődő, stabil nemzetközi hátterű vállalatnál, akkor kérjük, hogy önéletrajzát küldje el a hill@hill.hu címre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>