Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Multinational Contact Center munkatárs

román nyelvtudással


Megbízónk a hazai piacon vezető szerepet tölt be az automatizálás technikában a pneumatikus elemek és rendszerek, valamint az azokat kiegészítő elektronikus gyártmányok értékesítésében. Számukra keresünk most ügyfélszolgálati műszaki tanácsadót.

Az új munkatárs fő fókusza regionális szinten a román vevőktől érkező rendelések, ajánlatkérések feldolgozása, illetve beérkező hívásaiknak telefonos kezelése, az outbound akciók menedzselése. Cégen belül a román és magyar belső osztályok igényeinek kielégítése a feladata, valamint a német anyavállalattal és a román kollégákkal való kapcsolattartás.
Az ideális jelölt anyanyelvi szintű román nyelvtudással rendelkezik, a magyar és angol nyelveket legalább középfokú szinten ismeri. Ezen felül legalább középfokú műszaki vagy kereskedelmi végzettséggel rendelkezik, a műszaki végzettség előnyben részesül. A multifunkcionális munkavégzési képesség és precizitás a sikeres pályázó ismérvei. Elvárás a felhasználói szintű számítógépes ismeret (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), az SAP ismeret előnyt jelent. A sikeres pályázó jó kommunikációs képességgel és csapatszellemmel rendelkezik.

Megbízónk a pozíciónak megfelelő javadalmazást kínál. Ha szívesen dolgozna egy folyamatosan fejlődő, stabil nemzetközi hátterű vállalatnál, akkor kérjük, hogy önéletrajzát küldje el a hill@hill.hu címre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>