Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Műszaki értékesítési támogató mérnök

épületgépészet


Megbízónk, a Belimo Automation Handelsgesellschaft m.b.H. innovatív termékei és megoldás centrikus csapatmunkája révén világszerte fogalom az épületgépészet (hűtés, fűtés, klímatechnika) területén. A Magyarországon 1997. óta jelen levő társaság most magyarországi jelenlétének erősítése érdekében műszaki értékesítési támogató mérnököt keres.

A műszaki értékesítési támogató mérnök elsődleges feladata a hűtési-fűtési rendszerek üzletág értékesítési tevékenységének támogatása lesz. Ezen belül egyik legfontosabb munkája a beruházó oldali tervezőkkel történő kapcsolattartás, a feléjük irányuló szakmai segítségnyújtás és a tervezői kapcsolatok bővítése lesz. Emellett felelős lesz az árajánlatok összeállításáért, az értékesítést támogató rendszerek (pl. CRM) működtetéséért és fejlesztéséért, valamint a vevők műszaki támogatásáért. Munkáját a sales manager irányításával és az anyavállalat műszaki támogató munkatársaival szorosan együttműködve végzi.
Az Ön jelentkezését várjuk, amennyiben épületgépész mérnök (esetleg technikus) végzettséggel bír, többéves műszaki tapasztalatot szerzett az épületgépészeti termékek (ideális esetben hűtési-fűtési rendszerek, klímatechnika) területén és tárgyalóképes angol és/vagy német nyelvtudással rendelkezik.

Megbízónk szakmai fejlődési lehetőséget, teljesítmény orientált juttatást és motiváló munkakörnyezetet ajánl. Amennyiben csatlakozni kíván a Belimo csapatához kérjük magyar és idegen nyelvű önéletrajzát „Műszaki értékesítési támogató mérnök” megjelöléssel küldje email címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>