Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Gyárigazgató


Megbízónk több évtizedes múltra visszatekintő, termékeit túlnyomó részt Európa egyik legnagyobb áruházláncának értékesítő, sokféle gyártási technológiával foglalkozó magyar tulajdonú gyártó cég Békés megyében. A termelését és árbevételét az elmúlt időszakban indított új termelési projektek révén többszörösére növelő, több száz főt foglalkoztató társaság most első számú vezetőjét keresi.

A gyárigazgató – a pénzügyek kivételével - felelős lesz a társaság teljes körű irányításáért, a termelés hatékonyságának, profitabilitásának folyamatos növeléséért, a teljesítményre motiváló munkahelyi környezet fenntartásáért. Rövid távon kulcs szerepe lesz az új gyártási projektek bevezetésében, majd a termelési és technológiai stabilitás fenntartásában. Munkáját a cég tulajdonosával együttműködve, a hatékony és felelős vezetői munkához szükséges önállósággal végezheti.
A pozícióra műszaki felsőfokú végzettségű, fém- és vagy műanyag megmunkálási technológiákban, illetve összeszerelésben szakmai tapasztalatokkal rendelkező, legalább 5 éves első, vagy második vonalbeli gyárvezetői gyakorlattal bíró, angolul legalább társalgási szinten beszélő szakemberek jelentkezését várjuk.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, önéletrajzát „Gyárigazgató” megjelöléssel várjuk email címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>