Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Sales manager

élelmiszer- és gyógyszeripari adalékanyagok


Megbízónk Európa egyik legrégibb és legismertebb élelmiszer- és gyógyszeripari adalékanyagokat forgalmazó társasága, amely több mint 70 éve építi beszállítói és vevőkapcsolatait. Az Európa 21 országában jelen levő társaság Magyarországon a 90-es évek elejétől működtet leányvállalatot, amely ma már a honi piac megkerülhetetlen szereplője. A több mint 60 beszállító több ezer termékét értékesítő társaság most Sales managert keres.

A Sales manager a rá bízott termékcsoportok országos értékesítéséért lesz felelős. Munkája során kapcsolatot tart a már meglevő vevőkkel és új üzleti kapcsolatokat keres. Folyamatos szakmai fejlődését biztosítja, hogy kiemelt feladata a vevőkkel közösen végzett termékfejlesztési projektek vezetése, amelyeket saját, jól felszerelt tesztkonyha segít. Munkáját home office rendszerben szervezi.
A pozícióra élelmiszeripari- vagy vegyészmérnök végzettségű, adalékanyagok értékesítésében és/vagy élelmiszer-, vagy gyógyszeripari termelésben, termékfejlesztésben egy-két éves gyakorlatot szerzett, jó értékesítési képességekkel bíró, angolul tárgyalási szinten beszélő, dinamikus, domináns, kommunikatív szakemberek jelentkezését várjuk.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, várjuk magyar és angol nyelvű önéletrajzát

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>