Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Cégvezető

Debrecen


Megbízónk egy műszaki üzemeltetéssel, épületgépészeti, elektromos és technológiai kivitelezéssel foglalkozó magyar vállalat, ahová most egy új vezetőt keresünk.

Az új kolléga legfontosabb felelőssége lesz a cég operatív irányítása, a működéshez szükséges erőforrások és feltételrendszer, munkarend és működési rend biztosítása. Fontos feladata a területek működésének biztosítása, és munkájuk összehangolása, a költségvetésük és a terv/tény szerinti működésük ellenőrzése. Napi munkájának része lesz a gazdaságosság és hatékonyság fokozására vonatkozó intézkedések kidolgozása és bevezetése, felelős lesz az eredményes gazdálkodásért.
Munkakörébe tartozik a kiépített minőségirányítási rendszer folyamatos működtetése, a biztonságos és a munkavállalók egészségét óvó munkafeltételek biztosítása. A közvetlen felügyelete alá tartozó munkatársak értékelését is végzi, amiről közvetlenül az ügyvezetőnek, szükség esetén a tulajdonosnak riportol; közvetlenül 5-6 főt és közvetve kb. 60 főt irányít majd.
Ön az ideális jelölt, ha valamilyen felsőfokú műszaki végzettséggel (gépész, épületgépész, villamosipari mérnök - erős/gyengeáramú vagy automatizálási szak, mechatronikai mérnök végzettség előnyt jelent), valamint gazdálkodási gyakorlattal is rendelkezik. Legalább 3-5 éves operatív vezetési tapasztalata van multinacionális vállalati környezetben (ügyvezetésben/cégvezetésben szerzett tapasztalat előnyt jelent).
Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik releváns szakmai tapasztalatukat épületgépészeti, épületfenntartási, műszaki kivitelezési, technológiai szerelési, gyártási területen szerezték. Gazdasági, pénzügyi és kereskedelmi ismeretek, projekttapasztalat és a kapcsolódó jogszabályok ismerete, valamint pályázatok készítésében szerzett tapasztalat szintén fontos feltételek.
Sikeres pályázónk igényes a munkakörnyezetére, logikus gondolkodású, rendszerszemléletű és gyakorlatias, aki saját eredményorientáltságát képes másokra is átültetni, ehhez eléggé dinamikus, elkötelezett és csapatjátékos. Fontos ismérve még, hogy a folyamatokat átlátó, azokat Lean/Kaizen elvek alapján fejlesztő, javító szakember, aki képes a napi problémákra is gyors, hatékony megoldásokat találni. A pozíció betöltéséhez költségvetés készítési gyakorlat, AUTOCAD, az MS Office programok felhasználói szintű ismerete szükséges, az angol nyelvtudás előnyt jelent.

Megbízónk a kiválasztott jelöltnek egy növekvő cégben mindezekért cserébe tanulási és fejlődési lehetőséget, jó munkahelyi körülményeket és 1 év után cégautót kínál.
Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>