Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Head of HR Services

Pécs


Megbízónk a magyar energiagazdaság résztvevője, az egyik legsikeresebb szolgáltató cég a hazai piacon. A kiválóan képzett kollégák csapatát bővítve, a vállalat egy professzionális vezetőt keres a pécsi HR szolgáltató központjába.Míg csapata végzi az operatív HR feladatokat (bérszámfejtés, szerződések, kompenzációval kapcsolatos adminisztratív feladatok és HR ügyfélszolgálati tevékenységek), addig Ön felel a nagyméretű szervezet működtetéséért. Ez magában foglalja a stratégiai és leadership felelősségkört, mint például a folyamatok hatékonyságának növelését, a vállalaton belüli és kívüli többszintű kapcsolattartást, a csapatkohézió erősítést.  Kiemelten hangsúlyos a munkatársak fejlesztése, ösztönzése; az ügyfélközpontú, coaching szemléletű vezetés és munkakultúra megteremtése; valamint a hatékony együttműködés kialakítása és fenntartása. 

Az ideális pályázó felsőfokú végzettségű (gazdasági/HR/egyéb releváns terület), HR vagy egyéb szolgáltatással kapcsolatos pozíciókban (ügyfélszolgálat, operatív terület, SSC) vezetői szintig jutott, nagy csapat irányításában jártas. Kiterjedt üzleti ismereteket szerzett ipari vállalatoknál, a HR és üzleti szféra területén széles kapcsolati hálózatot alakított ki. Törekszik a kitűzött személyes célok megvalósítására és azok szervezeti szinten való integrálására. Erős vezetői készségei vannak, amelyeket az adott helyzetnek megfelelően képes alkalmazni, ugyanakkor empatikus és képes bizalmi kapcsolatokat kialakítani beosztottjaival. A legalább társalgási szintű angolnyelv-tudás elengedhetetlen.Megbízónk a kiválasztott vezetőnek felelősségteljes és önálló munkakört, valamint a pozíciónak megfelelő jövedelemcsomagot kínál Pécsen. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését és szívesen dolgozna egy dinamikus csapatban, kérjük, juttassa el magyar nyelvű pályázatát e-mail-ben, a HILL International címére: hill@hill.hu.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>