HILL International

Senior beszerző – műszaki termékek

Debrecen


Megbízónk egy német tulajdonú családi vállalkozás, akik a következő évben nyitják meg első magyarországi gyárukat Debrecenben. Az új üzemben gyártósorok alkatrészeit gyártják majd. Az újonnan létesülő szervezetbe most új beszerzési munkatársat keresünk.

Az új munkatárs legfontosabb feladata lesz egy erős, stabil magyarországi beszállítói kör felépítése és a beszerzési tevékenység végzése a megmunkált alkatrészek szektorában (fém, szintetikus és öntött alkatrészek). Tevékenységének része lesz a beszerzési stratégiák és az „A” minősítésű beszállítók meghatározása, a beszállítók felkutatása, kiválasztása és fejlesztése, az ABC elemzések végrehajtása, az ár- és szerződéskötési tárgyalások önálló lebonyolítása, a szerződések előkészítése és megkötése. Emellett menedzseli az igényeknek megfelelő rendeléseket, figyeli a piac alakulását és a panaszok kezelését is végzi. Napi munkája során kapcsolatot tart a németországi beszerzési csapattal, a társterületekkel és azok vezetőivel, gondoskodik a megfelelő információcseréről, illetve fejleszti a riportokat az üzletági területek számára. Közvetlen felettese a Supply Chain menedzser lesz, és közvetve a németországi Stratégiai beszerzési vezetőnek is riportol.
Olyan pályázó jelentkezését várjuk, aki felsőfokú műszaki és/vagy gazdasági végzettséggel és minimum 5-7 éves (műszaki jellegű) stratégiai beszerzési területen szerzett tapasztalattal rendelkezik. Regionális beszerzésben és nemzetközi környezetben szerzett tapasztalat előnyt jelent. Pályázónkat kiváló tárgyalási és meggyőzési készség, hatékony kommunikáció, gyors döntésképesség, probléma megoldás, üzleti gondolkodás, valamint önállóság és utazási hajlandóság jellemez. A pozíció betöltéséhez valamilyen VIR rendszer stabil használata, az SAP ismerete előnyt jelent, felhasználói szintű számítógépes ismeretek (MS-Office) valamint a tárgyalóképes üzleti angol nyelvtudás elengedhetetlen.

A pozíció betöltőjét egy kialakulóban lévő és folyamatosan fejlődő családbarát vállalatban tanulási és szakmai fejlődési lehetőség, hosszú távú munkalehetőség és támogató háttér várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>