Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Beszerzési vezető

műszaki termékek


Megbízónk több évtizedes múltra visszatekintő, termékeit túlnyomó részt Európa egyik legnagyobb áruházláncának értékesítő, sokféle gyártási technológiával foglalkozó magyar tulajdonú gyártó cég Délkelet-Magyarországon. A termelését és árbevételét az elmúlt időszakban indított új termelési projektek révén többszörösére növelő, több száz főt foglalkoztató társaság most Beszerzési vezetőt keres.

Az ügyvezető igazgató közvetlen munkatársaként dolgozó Beszerzési vezető feladata a gyártáshoz szükséges alapanyagok, alkatrészek, szerszámok, csomagolóanyagok teljes körű beszerzése, a gyártási programoknak megfelelő alapanyag ellátás biztosítása lesz. Felelős lesz a bel- és külföldi beszállítók kiválasztásáért, a beszállítói szerződések megkötéséért és érvényesítéséért, a munkájukat értékelő minősítési rendszer kialakításáért. 3 fős beszerzői csapatot irányít.
A pozícióra műszaki felsőfokú végzettségű, gyártó üzemben szerzett néhány éves stratégiai beszerzői, vagy beszerzési vezetői gyakorlattal bíró, angolul tárgyalóképes szakemberek jelentkezését várjuk. A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent a készletgazdálkodási rendszer működtetésében szerzett tapasztalat.

Megbízónk a sikeres munkát szakmai fejlődési lehetőséggel, valamint versenyképes jövedelemmel honorálja és magán célra is használható cégautóval segíti. Önéletrajzát „Beszerzési vezető” megjelöléssel várjuk.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>