HILL International

Műszaki igazgató

műanyagipar/Északnyugat-Magyarország


Megbízónk vezető szerepet betöltő, világszerte ismert gyártó és fejlesztő cég a fém,- és műanyagipari piacon. A vállalatcsoport évtizedek óta vezető szerepet tölt be beszállítóként elsősorban az autóipari, egészségügyi és a hajtástechnikai cégek részére, mely a folyamatos bővülés, növekedés támogatására műszaki igazgatót keres.

Műszaki igazgatóként 5 terület irányításáért és felügyeletéért felel: termelés, Supply Chain, műszaki mérnökség, minőségbiztosítás valamint projektmenedzsment. Biztosítja a telephely folyamatos fejlődését és növekedését, kiemelt feladata a gyártáshoz kapcsolódó összes tevékenység irányítása, megszervezése és koordinálása. Irányítja a részlegek folyamatainak hatékony összehangolását, biztosítja az erőforrásokkal való gazdálkodás optimatizálását, költséghatékony működését. Kapcsolatot tart a hatóságokkal, felügyeli a szabályok betartását.
A pozícióra felsőfokú szakirányú diplomával, autóipari beszállító műanyagipari termelő vállalatnál műszaki igazgatói pozícióban szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek jelentkezhetnek a siker reményében. A leendő műszaki igazgatóval szemben alapvető elvárás a határozott fellépés, több éves vezetői tapasztalat, eredményorientáltság, lojalitás, valamint a terhelhetőség és a tárgyalóképes angolnyelv-tudás.

Szeretné eddigi szakmai tapasztalatát a jövőben is egy stabil nemzetközi cégcsoportnál kamatoztatni? Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük mielőbb küldje el angol nyelvű szakmai önéletrajzát az fhajnalka@hill.hu e-mail címre „Műszaki igazgató” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly u. 2. - Fischer Hajnalka

Telefon: +36 1 201 2252
E-mail: fhajnalka@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>