HILL International

Minőségbiztosítási vezető

műanyagipar/Északnyugat-Magyarország


Megbízónk vezető szerepet betöltő, világszerte ismert gyártó és fejlesztő cég a fém,- és műanyagipari piacon. A vállalatcsoport évtizedek óta vezető szerepet tölt be beszállítóként elsősorban az autóipari, egészségügyi és a hajtástechnikai cégek részére, mely a folyamatos bővülés, növekedés támogatására minőségbiztosítási vezetőt keres.

Minőségirányítási vezetőként feladata az ISO 9001 és TS 16949 minőségirányítási rendszer működtetése, karbantartása, dokumentálása, a termék minőségellenőrzés irányítása, felügyelete, direkt vevői kapcsolattartás, vevői reklamációk kezelése, kapcsolattartása és ápolása, gyártási hiba statisztikák rendszeres (havi és éves elemzések) elkészítése, valamint belső auditok tervezése, előkészítése és ezeken az aktív részvétel.
A pozícióra felsőfokú szakirányú diplomával, műanyagipari termelő vállalatnál minőségbiztosítási vezetői pozícióban legalább 3 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek jelentkezhetnek a siker reményében. A leendő minőségbiztosítási vezetővel szemben alapvető elvárás az ISO 9001 és TS 16949 alapos ismerete és ebben szerzett tapasztalata. Ezenfelül fontos elvárás a határozott fellépés, több éves vezetői tapasztalat, eredményorientáltság, lojalitás, valamint a terhelhetőség és a tárgyalóképes angolnyelv-tudás.

Szeretné eddigi szakmai tapasztalatát a jövőben is egy stabil nemzetközi cégcsoportnál kamatoztatni? Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük mielőbb küldje el angol nyelvű szakmai önéletrajzát az fhajnalka@hill.hu e-mail címre „Minőségbiztosítási vezető” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly u. 2. - Fischer Hajnalka

Telefon: +36 1 201 2252
E-mail: fhajnalka@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>