HILL International

Operations manager

Szolnok


Megbízónk egy multinacionális autóipari beszállító, amely közúti járművek és járműmotorok alkatrészeinek gyártásával foglalkozik. A dinamikusan fejlődő vállalat kelet-magyarországi központjába most új menedzsert keresünk.

Az új kolléga legfontosabb felelőssége lesz a vállalat operatív tevékenységeinek az irányítása és a hozzá tartozó szervezeti egységek munkájának összehangolása. Az értékteremtő folyamatokért kiemelten ő fog felelni; így a termelés és a hozzá kapcsolódó területek: préselés, hegesztés, karbantartás, gép- és szerszámkarbantartás, facility menedzsment, folyamatmérnökség, logisztika, raktározás. Napi munkájának részeként felülvizsgálja és biztosítja a berendezések és a munkaerő erőforrásigényét, továbbá a termelés megfelelő személyzettel való ellátását, az elszámoltathatóságot és meghatározza a gyártás javítására alkalmazandó célokat. Ezentúl támogatja a folyamatos fejlesztés iránti törekvéseket. Kidolgozza, bevezeti és ellenőrzi a gazdaságosság és hatékonyság fokozására vonatkozó intézkedések végrehajtását. Értékeli, ellenőrzi, motiválja és fejleszti a közvetlen felügyelete alá tartozó munkatársakat.
Felettese a gyárigazgató, közvetlenül 5 főt irányít, és közvetve kb. 200 fő munkájáért felel majd.
Ön az ideális jelölt, ha felsőfokú műszaki (lehetőleg gépészmérnöki) végzettséggel és valamilyen gazdasági végzettséggel (MBA előny) rendelkezik. 5-10 éves komplex felső vezetői tapasztalatát (termelés, logisztika, raktár, beszerzés, minőségügy, műszaki-technológia) multinacionális környezetben, autóipari termelésben szerezte, vagy ideális esetben már min. 3-5 éves operatív vezetői rutinnal rendelkezik a fenti területen.
Pályázónk szakmai területe az autóipar, gépgyártás, fémipar, ezen belül a préselés és hegesztési ismeretek előnyt jelentenek.
Sikeres pályázónk munka-erőmenedzselési, és vevőorientált gyártási tapasztalattal rendelkezik, jó tárgyalási és döntéshozó képességű, stratégiai gondolkodású, valamint magas kommunikációs és önérvényesítő képesség jellemez. Ezentúl elkötelezett csapatjátékos, megbízható és eredményorientált vezető.
A pozíció betöltéséhez hatékonyságjavító eszközök, vállalatirányítási rendszer használat és tárgyalási szintű angol nyelvtudás alapfeltétel (a spanyol nyelv ismerete előnyt jelent). Ideális jelöltünk Szolnok 50 km-es körzetében lakik vagy hajlandó bejárni vagy költözni.

Megbízónk a kiválasztott jelöltnek nemzetközi hátterű, gyors ütemben növekvő cégben egy kihívásokkal teli menedzseri szintű pozíciót kínál, folyamatos szakmai fejlődési lehetőséggel és versenyképes fizetési csomaggal, autóval.
Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>