HILL International

Termelési igazgató

Pest megye déli része


Megbízónk egy teljes egészében magyar tulajdonban lévő autóipari és gépipari alkatrészeket gyártó cég. A többmilliárdos éves árbevételű, legfontosabb termékei szegmensében piacvezető cég Termelési igazgatót keres.

A termelési igazgató irányítja és szervezi a telephelyek termelését, valamint felelős az egyéb hozzátartozó területek, elsősorban a logisztika működésének irányításáért. Ezen kívül kiemelkedő szerepe lesz a cég javítási-, gyártási- és technológiai folyamatainak optimalizálásában, amelynek része az új technológiák és termelési eljárások bevezetésének koordinálása, valamint részt vesz a beruházások tervezésében, illetve támogatja a minőségmenedzsment által kitűzött célok megvalósítását.
Az Ön pályázatát várjuk, ha felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkezik, min. 5-8 éves termelés vezetői tapasztalatát multinacionális környezetben szerezte, Kaizen és Lean ismeretekkel rendelkezik, kiváló a kommunikációs készsége, koordinációs képessége és problémamegoldó készsége. Előnyt jelent, ha van jármű-, gépipari gyártási és/vagy öntödei üzletági tapasztalata.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, mielőbb várjuk önéletrajzát a hill@hill.hu e-mail címre „Termelési Igazgató” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>