HILL International

Researcher

a HILL saját csapatába


Cégünk Magyarországon is meghatározó, nemzetközi tanácsadó vállalat. Tevékenységünk közép-, és felső vezetők, szakemberek keresése és kiválasztása, valamint személyzeti tanácsadás. Budapesti irodánkba keresünk most új munkatársat.

Munkájának fókusza a keresési és kiválasztási projektek támogatása: célcsoport és a potenciális személyek beazonosítása, listák készítése, pályázókkal kapcsolatfelvétel és a pozíció ’eladása’, találkozók szervezése. Feladatai jelentős részét teszi ki a több oldali tájékoztatás, a tanácsadók és a döntések támogatása, valamint a keresési projektek részletes adminisztrációja is.
Felsőfokú végzettségű, angolul jól tudó pályázók jelentkezését várjuk, akik már gyakorlatot szereztek valamilyen döntéstámogatói / ügyfélszolgálati / telefonos értékesítői munkában és tudnak egyszerre több dologra is koncentrálni. Sikeres pályázónk napi munkája során nagy önállósággal fog dolgozni, ezért a kitartás, a határidők betartása, a precizitás, a jó problémamegoldó készség, valamint a kiemelkedő szervező és meggyőző készség fontos a munkakör betöltésénél.

A sikeres pályázót tanulási lehetőség és egy nemzetközi cég biztos, családias háttere várja. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, angol nyelvű önéletrajzát az fzsolt@hill.hu címre küldje.

1027 Budapest, Szász Károly u. 2. - Fazekas Zsolt

Telefon: +36-1-201-2252
E-mail: fzsolt@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>