HILL International

Manufacturing manager/Termelési vezető

Szolnok


Megbízónk egy multinacionális autóipari beszállító, amely közúti járművek és járműmotorok alkatrészeinek gyártásával foglalkozik. A dinamikusan fejlődő vállalat kelet-magyarországi központjába most új menedzsert keresünk.

Az új kolléga legfontosabb felelőssége lesz a termelés komplex irányítása. Menedzseli a termeléssel kapcsolatos napi feladatokat: erőforrás gazdálkodás, anyaggazdálkodás, budget, koordinálja a belső logisztikát a termelési terv végrehajtását és felel az EHS területért is. Támogatja a folyamatos fejlesztési iránti törekvéseket a Lean/Kaizen elvek alapján, illetve az új beruházási projektek megvalósítását. Értékeli, ellenőrzi, motiválja és fejleszti a közvetlen felügyelete alá tartozó munkatársakat. Felettese az operációs vezető, közvetlenül 3 főt irányít, és közvetve kb. 180 fő munkájáért felel majd.
Ön az ideális jelölt, ha felsőfokú műszaki (lehetőleg gépészmérnöki) végzettséggel, illetve 5-7 éves multinacionális környezetben eltöltött operatív termelésvezetői tapasztalattal rendelkezik, és ideális esetben pályázónk jártas a préselés és hegesztési technológiákban, akit elsősorban az autóiparból várunk, de a gépgyártásban, fémiparban szerzett tapasztalat is elfogadható. Sikeres pályázónk vevőorientált gyártási tapasztalattal rendelkezik, gyakorlatias vezető és jó döntéshozó, aki számára első a minőség. Elkötelezett csapatjátékos, és ehhez kiváló szervezési, kommunikációs és konfliktuskezelési képességgel bír. A pozíció betöltéséhez ismernie kell hatékonyságjavító eszközöket (Lean, kaizen, stb.), ezen túl magas szintű Excel használat, valamilyen vállalatirányítási rendszer ismerete és legalább kommunikációs szintű angol nyelvtudás alapfeltétel. Ideális jelöltünk Szolnok 50 km-es körzetében lakik vagy hajlandó bejárni vagy költözni.

Megbízónk a kiválasztott jelöltnek nemzetközi hátterű, gyors ütemben növekvő cégben egy kihívásokkal teli menedzseri szintű pozíciót kínál, folyamatos szakmai fejlődési lehetőséggel és versenyképes fizetési csomaggal, autóval. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>