Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Minőségirányítási és –biztosítási menedzser


Megbízónk Európa-szerte jól ismert multinacionális élelmiszeripari cégcsoport magyarországi vállalata. A dinamikusan fejlődő, gyártási profiljában Magyarországon egyedülálló, több száz főt foglalkoztató, több tízmilliárd forint éves árbevételű Somogy megyei cég most minőségügyi rendszerének működtetésére Minőségirányítási és –biztosítási menedzsert keres.

A Minőségirányítási és –biztosítási menedzser közvetlenül a gyárvezetésnek riportolva felelős lesz a társaság minőségügyi rendszerének működtetéséért és folyamatos fejlesztéséért, a minőségbiztosítási szabályok és irányelvek érvényesüléséért. Irányítja a minőségellenőrzési laboratóriumban dolgozók tevékenységét és felel a minőségi reklamációk kivizsgálásáért, a javító intézkedések kidolgozásáért.
A pozícióra szakirányú felsőfokú végzettségű, minőségügyi rendszerek működtetésében és fejlesztésében néhány éves szakmai tapasztalattal bíró, angolul tárgyalóképes szakemberek jelentkezését várjuk. A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent az élelmiszeripari végzettség, vagy szakmai gyakorlat. A munkavégzés helye a cégcsoport Somogy megyei székhelye.

Jelentkezését „Minőségirányítási és – biztosítási menedzser” megnevezéssel várjuk e-mail címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>