Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Marketing és fejlesztési igazgató


Megbízónk saját piacának 25 éve meghatározó, vezető vállalkozása. Az alapítása óta nyereségesen, stabil szakembergárdával működő, hazai és külföldi leányvállalatokkal rendelkező cégcsoport szervezeti fejlődésének újabb lépcsőjeként Marketing és fejlesztési igazgatót keres.

A marketing és fejlesztési igazgató felelős lesz a több csatornán (kiskereskedelemi egységek, viszonteladói hálózat, multinacionális kiskereskedelmi láncok, projektértékesítés, webáruház) zajló értékesítési tevékenység marketing támogatásáért, a teljes körű marketing aktivitás tervezéséért és lebonyolításáért. E mellett a társaság tulajdonosaival szorosan együttműködve feladata lesz az üzleti tevékenység fejlesztési irányainak meghatározása, kidolgozása.
A pozícióra szakirányú felsőfokú végzettséggel bíró, a B2B , a B2C és az online marketingben többéves, kiérlelt tapasztalattal rendelkező, angolul tárgyalási szinten beszélő, kreatív, ambiciózus, proaktív, a csapatmunkát alapvető életterének tekintő szakemberek jelentkezését várjuk.

Pályázatát „Marketing és fejlesztési igazgató” megjelöléssel várjuk e-mail címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>