Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Regionális beszerző

Budapest


Megbízónk egy multinacionális finn nagyvállalat, amely textilipari szolgáltatásokat nyújt. Világszerte 20 országban képviselteti magát saját telephellyel. Most megbízónk számára regionális beszerzési munkatársat keresünk.

Az új kolléga legfontosabb feladata lesz a régió beszerzőivel való kapcsolattartás, a munkaruházat, szőnyeg és munkavédelmi eszközök beszerzése a kijelölt hazai és nemzetközi beszállítóktól az egyes részlegek igényei alapján. Fontos feladatai lesznek a beszállítói kapacitás nyomon követése a szállítási idő és a költséghatékonyság szempontjából, az érintettekkel való kapcsolattartás és információval való ellátás, az adatbázisba felvitt adatok ellenőrzése és karbantartása, és az új beszerzési rendszer bevezetésében való részvétel. Együttműködik a beszállító vállalat minőségügyi kapcsolattartójával, így biztosítva a megfelelő minőséget és a vállalati eljárásoknak és folyamatoknak való megfelelést. Elemzéseket, riportokat és beszállítói reklamációkat készít. A beszerzési munkatárs egy 21 fős csapatban fog dolgozni, felettese az európai beszerzési vezető lesz.
Ön az ideális jelölt, ha felsőfokú végzettséggel rendelkezik Business Administration, kereskedelmi, vagy más releváns területen, illetve legalább 4-5 éves munkatapasztalattal és legalább 1-3 éves beszerzési tapasztalattal bír, supply chain/logisztikai illetve Accounts Payable tapasztalat előny. Sikeres pályázónk multinacionális területen szerzett regionális beszerzési tapasztalatot, képes nagy mennyiségű elemzést végezni, párhuzamos folyamatokat és tevékenységeket menedzselni. Ideális pályázónk információelemzési, stressz tűrő és problémamegoldó képességgel rendelkezik. Rugalmas, együttműködő, határozott, képes összefogni a munkatársakat, évi néhány alkalommal rövid távú utazásra is hajlandó. A pozíció betöltéséhez Office (Word, Excel, Power Point) ismeret, valamilyen integrált vállalatirányítási rendszer tapasztalat és tárgyalóképes angol nyelvtudás alapfeltétel.

Megbízónk a kiválasztott jelöltnek nemzetközi hátterű, gyors ütemben növekvő skandináv cégben egy kihívásokkal teli pozíciót kínál, folyamatos szakmai fejlődési lehetőséggel és versenyképes juttatással. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>