Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Üzemvezető

autóipari beszállító


Megbízónk több éve eredményesen működő, külföldi tulajdonban levő autóipari beszállító társaság. A világszerte 16 700 főt foglalkoztató cég most a dinamikus bővülés és a magyarországi termelés hatékonyabbá tétele miatt üzemvezetőt keres Budapest vonzáskörzetében levő gyárába.

Az üzemvezető felelős lesz a beszerzés/logisztika, minőségbiztosítás és az üzem termelési tevékenységéért. Feladata a gyártás megszervezése, a szállítási határidők és gyártási technológiák betartatása, a termeléshez szükséges erőforrások biztosítása, valamint a mennyiségi és minőségi elvárások megvalósítása.
Az Ön mielőbbi jelentkezését várjuk amennyiben felsőfokú mérnöki végzettsége van, autóipari beszállító cégnél szerzett több éves termelési vezetői, valamint hatékonyságnövelő (Lean/Kaisen) tapasztalatot szerzett és tárgyalóképes angolnyelv-tudással (emellett német nyelvtudás előnyt jelent) bír. Az ideális jelölt csapatjátékos, terhelhető és magas eredményorientáltság jellemzi.

Amennyiben szeretné szakmai karrierjét egy stabil nemzetközi vállalatnál kamatoztatni, úgy kérem szíveskedjen angol és magyar nyelvű szakmai önéletrajzát az fhajnalka@hill.hu címre küldeni.

1027 Budapest, Szász Károly u. 2. - Fischer Hajnalka

Telefon: +36 1 201 2252
E-mail: fhajnalka@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>