Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Finance & Controlling Manager

informatikai start-up


Megbízónk egy magyar tulajdonú, de már több országban jelen lévő innovatív informatikai vállalat. Speciális SW termékeiket és szolgáltatásaikat elsősorban külföldön értékesítik. Növekedési stratégiájukkal összhangban most az ügyvezető igazgató közvetlen beosztottjaként keresünk egy új, tapasztalt munkatársat.


Az új szakember fő feladatai a pénzügyi kontrolling tevékenységhez kapcsolódnak: éves tervezés, elemzések, projekt kontrolling stb. Az ügyvezető közvetlen munkatársaként átlátja, támogatja és ellenőrzi a pénzügyi folyamatokat. Kapcsolatot tart a könyvelőirodákkal (külföldön is). Feladatai a cég növekedésével összhangban folyamatosan változhatnak és bővülhetnek. Bár fő tevékenysége a pénzügy és a kontrolling, de a jogi, adminisztratív, munkaügyi, stb. területeket is kell felügyelnie.
Az ideális jelölt felsőfokú közgazdasági vagy pénzügyi végzettséggel rendelkezik, magabiztosan beszél angolul és 3-5 éves tapasztalatát vagy könyvvizsgáló cégnél vagy multinacionális cég pénzügyi részlegén szerezte. Hiteles, vállalkozó szellemű, életvidám, elkötelezett munkatársat keresünk.


A kiválasztott jelöltnek megbízónk versenyképes jövedelmet és egy nagyon jó megrendelésállománnyal és fejlődési kilátásokkal bíró start-up cég légkörét nyújtja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését kérjük, juttassa el angolnyelvű önéletrajzát a HILL International címére.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>