Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Ügyvezető

nagy értékű beruházási projektek


Megbízónk több mint 15 éves tevékenysége miatt Magyarországon jól ismert, magyar tulajdonú, nagy értékű beruházási projekteket bonyolító társaság. A saját fejlesztésű, egyedülálló technológiai megoldásai és folyamatos kutató-fejlesztő tevékenysége miatt sikeres, dinamikusan növekvő cég most napi működésének irányítására, valamint hosszú távú külföldi terjeszkedésének segítésére új Ügyvezetőt keres.

Az Ügyvezető önállóan, teljes felelősséggel és felhatalmazással irányítja a több mint 40 fős társaság tevékenységét. Kiemelt feladata a szervezet működési hatékonyságának növelése (szervezeti struktúra, hatás- és felelősségi körök, projektmanagement, pénzügyek), valamint a kelet-európai és ázsiai piacokon történő üzletfejlesztés lesz.
A komoly szakmai és vezetői megméretést biztosító pozícióra az pályázhat a sikerrel, aki erősen versengő piaci cégnél ügyvezetői pozícióban, vagy nagyobb szervezeti egység önálló, pénzügyekért is felelős irányításában szerzett tapasztalatokat, tekintélyes projektmanagement gyakorlatát építőipari, energetikai, környezetvédelmi, illetve egyéb műszaki beruházási területen gyűjtötte, kelet-európai piaci tapasztalatai vannak és kitűnően beszél angolul.

Pályázatát „Ügyvezető – beruházási projektek” megjelöléssel várjuk e-mail címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>