Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Karbantartási vezető

Kelet-Magyarország


Megbízónk egy nemzetközi háttérrel rendelkező autóipari nagyvállalat, amelynek most a magyarországi gyárába keresünk egy új menedzsert.

Az új menedzser legfőbb felelőssége a gyár teljes karbantartási területének megszervezése és irányítása, a tervszerű és ad-hoc karbantartási feladatok operatív irányítása a prioritásoknak megfelelően. Feladata lesz még az alkatrészekre, gépekre vonatkozó beszerzések koordinálása és minőségügyi auditok előkészítése és levezetése. A karbantartási terület folyamatos fejlesztése. Ezen túl feladata még a területéhez tartozó biztonsági, munkavédelmi és egészségvédelmi szabályok betartatása. Csapatát motiválja, fejlődésüket segíti, célokat tűz ki eléjük, később értékeli az elért eredményeket és a teljesítményt. Közvetlen felettese a gyárigazgató lesz.
Sikeres pályázónk felsőfokú gépészmérnöki végzettséggel, mechatronikai (előnyt jelent) ismerettel, illetve legalább 5 év termelésben szerzett karbantartási tapasztalattal és 3-5 év vezetői rutinnal rendelkezik. Autóipari tapasztalat és ISO TS 16949 ismeret előnyt jelent. Az EHS, ISO 14001, Lean-Kaizen, 5S, valamilyen ERP, felhasználói szintű IT ismeretek és legalább kommunikációképes angol nyelvtudás elengedhetetlen feltételei a pozíciónak. Az ideális jelöltünk vezetői képesség és műszaki beállítottság mellett csapatjátékos; valamint jó kommunikációs, konfliktuskezelő, szervező és együttműködési képességgel rendelkezik.

Megbízónk a kiválasztott jelöltnek nemzetközi hátterű, gyors ütemben növekvő cégben egy kihívásokkal teli szintű pozíciót kínál, folyamatos szakmai fejlődési lehetőséggel és versenyképes juttatással. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>