Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Kontroller

Somogy megye


Megbízónk egy Európa-szerte jól ismert multinacionális élelmiszeripari cégcsoport magyarországi vállalata. A dinamikusan fejlődő, gyártási profiljában Magyarországon egyedülálló, több száz főt foglalkoztató, több tízmilliárd forint éves árbevételű Somogy megyei cég most Kontrollert keres.

A kontroller a gyár kontroling csapatának tagjaként a tervek, előrejelzések és a terv-tény összehasonlítások, valamint a havi kontrolling zárások készítésében, folyamatosan figyeli a költségek alakulását, valamint rendszeres és ad hoc adatszolgáltatást végez. Munkája során a vállalat SAP rendszerét használja és szorosan együttműködik a társosztályokkal.
A pozícióra szakirányú felsőfokú végzettségű, kontrolling területen 1-2 éves szakmai tapasztalattal bíró, számviteli ismeretekkel és kitűnő Excel tudással rendelkező, angolul tárgyalóképes szakemberek jelentkezését várjuk. A pályázat elbírálásakor előnyt jelent a termelő vállalatnál szerzett kontrolling tapasztalat. A munkavégzés helye a cégcsoport Somogy megyei székhelye.

Jelentkezését „Kontroller” megnevezéssel várjuk e-mail címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>