Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

HR kontroller

Somogy megye


Megbízónk egy Európa-szerte jól ismert multinacionális élelmiszeripari cégcsoport magyarországi vállalata. A dinamikusan fejlődő, gyártási profiljában Magyarországon egyedülálló, több száz főt foglalkoztató, több tízmilliárd forint éves árbevételű Somogy megyei cég most HR kontrollert keres.

A HR kontroller aktívan közreműködik a HR büdzsé elkészítésében, koordinálja és folyamatosan kontrollálja a létszámtervezést, valamint a teljesítményértékelési rendszer célkiírásainak elkészítését és azok ellenőrzését. Ezek mellett döntés előkészítési riportokat, havi riportokat, kimutatásokat, elemzéseket és periodikus KSH riportokat készít.
A pozícióra szakirányú felsőfokú végzettségű, kontrolling, pénzügyi, vagy számviteli területen 1-2 éves szakmai tapasztalattal bíró, magas szintű Excel tudással rendelkező, angolul tárgyalóképes szakemberek jelentkezését várjuk. A pályázat elbírálásakor előnyt jelent a termelő vállalatnál szerzett HR kontrolling tapasztalat. A munkavégzés helye a cégcsoport Somogy megyei székhelye.

Jelentkezését "HR kontroller” megnevezéssel várjuk e-mail címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>