Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Minőségirányítási menedzser

építőipar


Megbízónk, a Metál Hungária Holding Magyarországon már több mint másfél évtizede sikeresen működő, országszerte meggyőző referenciákkal bíró Vas megyei építőipari társaság. A főként könnyűszerkezetes csarnokok kivitelezésével, acélszerkezetek gyártásával és komplett homlokzatburkolási rendszerek kulcsrakész szállításával foglalkozó, ISO 9001; ISO 14001 szabványokkal rendelkező cég minőség- és környezetirányítási rendszerének működtetésére minőségirányítási menedzsert keres szombathelyi központjába.

A minőségirányítási menedzser felelős a minőség- és környezetirányítási rendszerek működtetéséért és folyamatos fejlesztéséért, a szabályok, irányelvek és folyamatok kivitelezési projektek közbeni érvényesítéséért, valamint a szükséges dokumentációk naprakész és pontos elkészítéséért. Mindezek mellett munkakörébe tartozik a hulladékgazdálkodással kapcsolatos feladatok elvégzése.
A pozícióra szakirányú (minőségbiztosítás, környezetgazdálkodás) felsőfokú végzettségű, néhány éves minőségbiztosítási, - irányítási gyakorlattal bíró, ideális esetben építőipari tapasztalatokkal rendelkező, kommunikatív, precíz, legalább kommunikációképes német és/vagy angol nyelvtudással rendelkező jelöltek pályázatát várjuk.

Mielőbb várjuk önéletrajzát email címünkre „Minőségirányítási menedzser” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>