HILL International

Product Sales Manager (értékesítés támogatás)

CNC forgácsolástechnológia


Megbízónk közel 160 értékesítő és szolgáltató központjával, innovatív és egyedi technológiai megoldásaival a világ egyik vezető társasága a CNC forgácsolástechnológia területén. A CNC forgácsolástechnológiai gépek és berendezések értékesítésével és szerviz szolgáltatásaival foglalkozó társaság magyarországi leányvállalata az értékesítés támogatására Product sales managert keres.

A Product Sales Manager műszaki támogatást nyújt a területi értékesítő mérnökök és a vevők részére, elkészíti a műszaki dokumentációkat, részt vesz az árajánlatok készítésében, vezeti és aktualizálja a CRM és egyéb dokumentációs rendszereket, szervezi a termékek kiszállítását. Mindezek mellett felelős lesz a bemutatóterem működéséért, rendezvényeket, vevőtalálkozókat, termék bemutatókat, nyílt napokat szervez és koordinálja a társaság kiállításokon történő részvételét.
A pozícióra ideális jelölt gépgyártás-technológus végzettségű, pályakezdő, vagy egy-két éves szakmai tapasztalattal és kitűnő kommunikációs képességekkel bíró, precíz, jól terhelhető, ambiciózus szakember. A pozíció betöltéséhez tárgyalási szintű angol nyelvtudás szükséges.

Magyar és angolnyelvű önéletrajzát „Product Sales Manager – forgácsolástechnológia” megjelöléssel várjuk email címünkre.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>