HILL International

HR munkatárs

nyelvtudás nem szükséges


Megbízónk egy holdingszervezet, amely a tulajdonában levő társaságok üzleti tervezésének, beruházás politikájának, szervezeti működésének és humán erőforrás gazdálkodásának koordinálásra, racionalizálására, felügyeletére jött létre. A több szolgáltató vállalat tevékenységét szervező és ellenőrző budapesti holding, most HR munkatársat keres.

A HR munkatárs feladatköre kettős: egyfelől részt vesz a holdingszervezet HR feladatainak ellátásában (toborzás-kiválasztás, képzés, HR kontrolling), másrészt közreműködik a holding tulajdonában álló társaságok HR vonatkozású szabályzatainak elkészítésében, valamint a társaságok HR vonatkozású tevékenységéről készülő időszakos és ad-hoc jelentések elkészítésében.
A pozícióra szakirányú felsőfokú végzettségű, legalább 3 éves HR gyakorlattal bíró, önálló munkavégzésre alkalmas szakemberek jelentkezését várjuk. Az önkormányzati, intézményi szakmai tapasztalatok és a HR kontrolling ismeretek előnyt jelentenek. A pozíció betöltéséhez idegen nyelvtudás nem szükséges.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk pályázatát email címünkre „HR munkatárs - holding” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>