Ez az álláslehetőség már nem él!
Ön valószínűleg egy korábban elmentett link, vagy egy nem frissített álláskereső oldal segítségével talált rá. Kérjük, csak akkor pályázza meg, ha a HILL honlapján felsorolt aktuális állásajánlatoknál is megtalálja ezt a pozíciót!

HILL International

Senior kontroller

Debrecen vagy Budapest


Megbízónk Magyarország egyik meghatározó, folyamatosan növekvő, komplex logisztikai szolgáltatást nyújtó vállalata, aki számára most a szervezeti átalakítás kapcsán új munkatársat keresünk.

Az új munkatárs felelős lesz az új kontrolling rendszer informatikai és szakmai bevezetésének támogatásáért és zökkenőmentes üzemeltetésért, ezzel párhuzamosan az új vezetői kontrolling rendszer kialakításáért, fejlesztéséért. Fő feladata emellett döntést támogató dokumentumok, riportok, költségelemzések, terv-tény összehasonlítások és más elemzések készítése. Napi munkája során feltárja a hibákat, hiányosságokat, valamint elkészíti a havi, negyed éves, éves kontrolling zárásokat és riportokat. Kapcsolatot tart a társterületekkel és azok vezetőivel, gondoskodik a megfelelő információcseréről, illetve fejleszti a riportokat az üzletági területek számára. Közvetlen felettese a kontrolling osztályvezető lesz, de emellett riportolni fog a gazdasági ügyvezető helyettesnek is. 4 ágazati kontroller kollégája lesz, és közvetve a menedzsment tagjaitól is kaphat feladatokat.
Olyan pályázó jelentkezését várjuk, aki felsőfokú gazdasági vagy pénzügyi végzettséggel (IT területen szerzett végzettség vagy tapasztalat előnyt jelent). A minimum 3 éves kontrolling területen szerzett tapasztalatát multinacionális környezetben, termelő/szolgáltató vállalatnál, lehetőleg logisztikai területen szerezte. Pályázónkat kiváló elemzési és átlátó készség, hatékony kommunikáció, gyors döntésképesség, proaktivitás, precizitás és önállóság jellemzi, valamint csapatjátékos hozzáállás, támogatói attitűd és az IT programok megtanulása és használata iránti nyitottság, mert kulcs felhasználó lesz. A pozíció betöltéséhez magas szintű Excel tudás (macro, Pivot tábla ismeret) és valamilyen integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerben való jártasság elengedhetetlen, IBM Cognos TM1 tapasztalat előnyt jelent.

A pozíció betöltőjét egy folyamatosan fejlődő, családias vállalatban tanulási és szakmai fejlődési lehetőség, hosszú távú munkalehetőség és támogató háttér várja.
Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar nyelvű, fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>