HILL International

Country Sales Manager

informatikai vállalat


Megbízónk egy informatikai fejlesztő vállalat, mely évtizedes múlttal rendelkezik a magyar piacon, tevékenységükkel jól ismert hazai és nemzetközi vállalatokat szolgálnak ki. A vállalat nemzetközi terjeszkedésével összhangban a hazai operációjuk élére keresünk tapasztalt szakembert.

Az új vezető felelős lesz a magyarországi bevételek teljes felügyeletéért, a sales csapat irányításáért és építéséért valamint a project és support csapat account manageri támogatásáért. Feladatkörébe tartozik majd a teljes sales forecast és sales quota management, az ügyfélelégedettség növelése, a PR és marketing tevékenység teljeskörű nyomon követése. A második évtől átveszi a teljes magyar operáció irányítását beleérve a teljes delivery management, HR, pénzügy és P&L kontrollját.
Ön az ideális jelölt, ha felsőfokú műszaki vagy közgazdász végzettséggel és kiváló angolnyelv-tudással rendelkezik. A munkakör betöltéséhez elengedhetetlen egy minimum 5 éves multinacionális vagy magyar vállalatnál szerzett vezetői és értékesítési tapasztalat, az IT piac ismerete és a kiterjedt kapcsolatrendszer.

Megbízónk leendő munkatársának versenyképes juttatási csomagot kínál valamint a lehetőséget, hogy közös sikerek esetén részese és alakítója lehessen egy dinamikusan fejlődő hazai cég belföldi és nemzetközi fejlődésének egyaránt.

1027 Budapest, Szász Károly utca 2.

Telefon: 201-2252; 20/201-2252
E-mail: hill@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>