HILL International

Gazdasági vezető

IFRS / Északnyugat-Magyarország


Megbízónk vezető szerepet betöltő, világszerte ismert gyártó és fejlesztő cég a fém,- és műanyagipari piacon. A vállalatcsoport évtizedek óta vezető szerepet tölt be beszállítóként elsősorban az autóipari, egészségügyi és a hajtástechnikai cégek részére, mely a folyamatos bővülés, növekedés támogatására gazdasági vezetőt keres.

A gazdasági vezető általánosságban a társaság kontrolling, pénzügyi és számviteli, IT, HR és stratégiai beszerzés tevékenységének irányításáért, valamint szakmai felügyeletéért felel. Biztosítja a számviteli törvényben előírt kötelezettségek teljesülését, irányítja és ellenőrzi a gazdasági tevékenységet, elkészíti az éves mérlegbeszámolót (IFRS), havi költség kontrolling, valamint elemzéseivel, beszámolóival segíti a management likviditást és a pénzügyi- befektetési politikát érintő döntéseit. Riportolási kötelezettséggel a helyi és a nemzetközi ügyvezetőnek tartozik.
A pozícióra felsőfokú közgazdasági diplomával, nemzetközi mátrix felépítésű termelő vállalatnál gazdasági vezetői pozícióban legalább 5-7 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek jelentkezhetnek a siker reményében. A leendő gazdasági vezetővel szemben alapvető elvárás az IFRS, valamint a hatályos pénzügyi-számviteli és adó szabályozás ismerete, a könyvelésben és kontrolling rendszerekben szerzett jártasság. Ezenfelül fontos elvárás a határozott fellépés, több éves vezetői tapasztalat, analitikus szemlélet és gondolkodásmód, valamint a terhelhetőség és a tárgyalóképes angolnyelv-tudás.

Szeretné eddigi szakmai tapasztalatát a jövőben is egy stabil nemzetközi cégcsoportnál kamatoztatni? Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük mielőbb küldje el angol nyelvű szakmai önéletrajzát az fhajnalka@hill.hu e-mail címre „Gazdasági vezető” megjelöléssel.

1027 Budapest, Szász Károly u. 2. - Fischer Hajnalka

Telefon: +36 1 201 2252
E-mail: fhajnalka@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>