HILL International

Pénzügyi vezető

Püspökladány


Megbízónk egy nyomástartó berendezések gyártásával foglalkozó vállalat, akiket a közelmúltban az egyik nagy amerikai multinacionális vállalat csoport felvásárolt. A szervezet átalakítás kapcsán most egy új menedzsert keresünk.

Az új munkatárs felelős lesz a gyár teljes pénzügyi területéért. Munkájával hozzájárul a stratégiák fejlesztéséhez és végrehajtásához, menedzseli a tervezési/előrejelzési folyamatokat, rendszeres felülvizsgálatokkal biztosítja a gyári tervek kontrollját és megvalósulását. Napi munkája során üzleti elemzéseket végez és riportokat készít elő, valamint kapcsolatot tart az SSC-vel és magyar pénzügyi szervezettel. Támogatja a gyárigazgató, a helyi business menedzserek és a regionális pénzügyi igazgató munkáját. Az anyacég legfontosabb elvárása a pénzügyi területtől, hogy a legmagasabb etikai szint betartására törekedjen az üzleti tranzakciók lebonyolításában, és feddhetetlenséget biztosítson a pénzügyi és üzleti döntésekben. Saját embereit kiválaszthatja, munkatársait motiválja, felelősségvállalásra ösztönzi, valamint fejlesztési tervet készít számukra. Az új menedzser közvetlen szakmai felettese a regionális pénzügyi igazgató lesz, de a gyárigazgatónak is riportol. 3-4 beosztott munkájáért lesz felelős.
Olyan pályázó jelentkezését várjuk, aki felsőfokú pénzügyi/számviteli vagy gazdasági végzettséggel (közgazdász MSc előny), valamint min. 5 éves pénzügyi területen, multinacionális környezetben (termelő vállalat, mátrix szervezet előny) szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik. Pályázónk nyitott, proaktív és karizmatikus személyiséggel, hands-on vezetői stílussal és támogatói attitűddel rendelkezik. Nagyon jó gyakorlati tapasztalatot szerzett elemzésekben, szervezésben, változásmenedzsmentben. A pozíció betöltéséhez magas szintű Excel tudás, valamilyen integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerben való jártasság és jól használható, tárgyalóképes angol nyelvtudás elengedhetetlen.

A pozíció betöltőjét egy dinamikusan fejlődő vállalatban folyamatos tanulási és szakmai fejlődési lehetőség és támogató háttér várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>