HILL International

Beszerzési vezető / Supply Chain terület

Püspökladány


Megbízónk egy nyomástartó berendezések gyártásával foglalkozó vállalat, akiket a közelmúltban az egyik nagy amerikai multinacionális vállalat csoport felvásárolt. A szervezeti átalakítás kapcsán most egy új menedzsert keresünk.

Az új munkatárs felelős lesz a társaság teljes Supply Chain tevékenységéért, és ezen belül most a fókusz a beszerzési területen lesz. Legfontosabb feladatai a beszállítókkal való kapcsolattartás, tárgyalások lebonyolítása, a beszállítók értékelése és fejlesztése és a beszerzési folyamatok és beszerzés hatékonyságának optimalizálása. Felülvizsgálja a beszállítói kört és újratárgyal bizonyos szerződési köröket. Emellett biztosítja a gördülékeny együttműködést a társterületekkel, SCM oldalról támogatja az új fejlesztési folyamatokat és fejleszti a beszállítókat. Napi munkája során támogatja az új ERP beszerzési modulok bevezetését, irányítja a Supply Chain szervezetet, koordinálja a taktikai beszerzőket és az üzletkötői teamet. A saját munkatársak kiválasztásáért, megtartásáért, értékeléséért és fejlesztéséért is felel. Az új menedzser közvetlen felettese a regionális Supply Chain menedzser és a Gyárigazgató és 8 beosztott munkájáért lesz felelős.
Olyan pályázó jelentkezését várjuk, aki felsőfokú közgazdasági vagy műszaki végzettséggel, multinacionális környezetben (termelő vállalat, mátrix szervezet előny), min. 3 éves beszerzési területen szerzett tapasztalattal rendelkezik a műszaki termékek piacán. Pályázónk kiváló kommunikációs, meggyőzési és tárgyalási képességgel rendelkezik. A pozíció betöltéséhez felhasználói szintű számítógépes ismeretek, valamilyen integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerben való jártasság és tárgyalóképes angol nyelvtudás elengedhetetlen.

A pozíció betöltőjét egy dinamikusan fejlődő vállalatban folyamatos tanulási és szakmai fejlődési lehetőség és támogató háttér várja. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, pályázatát online rendszerünkön keresztül, magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajza feltöltésével, valamint egy adatlap és egy rövid kérdőív kitöltésével a JELENTKEZÉS gombra kattintva tudja benyújtani.

4024 Debrecen Szent Anna u. 8.

Telefon: 20/3596363
E-mail: debr@hill.hu

<< Vissza Jelentkezés >>