FineFit Entry

Az Entry, mint neve is mutatja, a FineFit programcsalád első, belépő szintű alkalmazása.

Elsődleges célja az adatgyűjtés, azaz a pályázókkal való kommunikáció első lépcsője.
A FineFit Entry rendszere kiválóan használható olyan esetben, ha nagyszámú jelentkezőre számít egy, a saját weboldalán, vagy valamely jobsite-on keresztül meghirdetett pozícióra. A szoftver a mellett, hogy egyszerűen kezelhető adatbankként funkcionál – a jelentkezők anyagait az Ön által változatosan beállítható szempontok szerint egyértelmű csoportokba rendezi – a pályázatok előszűrését is elvégzi. Jelöltelőszűrés mesterfokon

Mindehhez egy, tetszőlegesen konfigurálható kérdőív rendszeren keresztül vezeti a jelentkezőket. A kérdések a hard skillektől a soft skillekig bármire kiterjedhetnek, szabadon skálázhatóak és akár a projekt közepén is bizonyos faktoraik módosíthatóak.
A rendszer használatával nem csak a hagyományos adminisztrációval fordított idő csökken töredékére, de a kiváló pályázók beazonosításának hatékonysága is növekszik, a vállalat munkavállalók körében való megítélése javul, ugyanakkor az előszelekcióra fordított idő csökken, mialatt részletesebb adminisztráció történik.
A FineFit Entry a jelentkezéseket egyetlen képernyőn összegzi, kiemelve a beállított kérdések szerinti legmegfelelőbb jelöltek anyagát. Az elvárt szinttől távol eső pályázók elutasítása egyetlen gombnyomással lehetséges, míg a kiváló jelölteket tartalmazó listát egyetlen mozdulattal továbbíthatjuk a kiválasztásban még érdekelt belső ügyfelek felé.

A FineFit Entry tehát több, mint egy online jelentkezési felület. A FineFit Entry a döntés-előkészítés maga

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolnak a HILL szakértői központi telefonszámunkon (+36 1 201 2252), vagy elektronikus elérhetőségünkön.

switch to English >>