FineFit Person

A FineFit Person egy olyan HR adatbázis rendszer, mely lehetővé teszi álláspályázatok naprakész kezelését.

 

A FineFit Person az Ön és cége számára ideális választás lehet, ha:

  • online hirdetési felület, adatlap kialakításán gondolkodik;

  • az álláspályázatokat egy központi e-mail címre várja, azok válogatását kollégái hagyományos úton végzik;

  • az álláspályázatokat elektronikus rendszeren keresztül várja, de ezek az adatok nem mentődnek el, így később nem válnak visszakereshetővé;

  • folyamatos üresedés van bizonyos pozíciókon, ezekre párhuzamosan toboroz, több fórumot használ, melyek összehangolása nehézséget okoz;

  • a keresésekbe nem csak a HR, de több osztály, vonalbeli vezetők bevonódnak, az egyeztetés az e-mail-es kommunikáción keresztül bizonytalan, elhúzódó vagy nehézkes;

  • kollégái a jelentkezőket egyesével értesítik;

  • vannak jelentkezők, akikkel időhiány miatt, vagy esetleg alkalmatlanság miatt egyáltalán nem foglalkoznak;

  • olyan alkalmazást keres, amely nem igényel hosszas informatikai bevezetést, és kompatibilis a jelenleg működő rendszereivel.

A FineFit Person tehát nem csak egy adatbank, mely alkalmas álláspályázói adatainak tárolására, rendszerezésére és visszakeresésére, hanem egy olyan online felület, mely a pályázatok kezelésén túl a jelentkezőkkel való kommunikációt is maximálisan támogatja.
A felület az adattároláson túl változatos jogosultság kezeléssel hozzájárul ahhoz, hogy kollégái egyszerre lássák a feltöltött anyagokat és a vonalbeli vezetők akár saját maguk böngésszenek a pályázói anyagokban.
A rendszer alkalmas a pályázókkal való kommunikációra is, változatos akciók és sablonlevelek készíthetőek a FineFit Person által. Az egyedi szűrési szempontok lehetővé teszik villámgyors lekérdezések indítását, mely alapján a korábbi jelentkezők közül is bevonhatóak pályázók 1-1 új projekt indításakor.

Kérjük tegye fel a FineFit Person rendszerrel kapcsolatos kérdéseit szakértőinknek központi telefonszámunkon (+36 1 201 2252), vagy e-mail címünkön.

switch to English >>