Hirdetéses és adatbankos keresés

A HILL International elsősorban közép-, és felsővezetők keresésére és kiválasztására specializálódott, de egyes szakértői munkakörökbe történő keresések esetén az executive search-nél gyorsabb és hatékonyabb az adatbankos és a hirdetéses keresés.

Szakemberek keresése és kiválasztása Cégünk 1990 óta építi az adatbankját, melyet folyamatosan karbantartunk, frissítünk.

Általános keresési profil esetén az adatbankos keresés sokszor egyszerűbb, a keresés időtartama pedig rövidebb, mint akár a direkt, akár a hirdetéses keresésé.

A HILL több internetes állásportállal is kapcsolatban áll, akár a Megbízó teljes anonimitása mellett is tudunk hirdetni. Hirdetéses keresés esetén javasoljuk a FineFit® előszelekciós rendszer igénybevételét is.


Adatbankos vagy hirdetéses keresés esetén a HILL szolgáltatásába ugyanúgy beletartozik a személyes interjú, a tesztelés és a garancia, mint a direkt kereséses szolgáltatásunk esetén.

Forduljon bizalommal a HILL munkatársaihoz a +36/1/201-2252-es vagy a +36/20/201-2252 -es telefonszámon, e-mailben vagy kérjen visszahívást!

<< vissza a Fejvadászat menüponthoz