FineFit Entry e-recruitment rendszer

2010.07.06


A HILL megbízói igényekre reagálva kifejlesztette jelölt-előszűrő rendszerét. Az alkalmazás az internet előnyeit kihasználva segíti a nagyszámú pályázói  adminisztrációt, így ideális megoldás lehet azon cégek számára, akiknél a HR sok álláspályázatot kezel, egy időben több nyitott álláslehetőség van a cégnél, a munkatársak sok időt töltenek a követelményeknek nem megfelelő pályázatok kezelésével és adminisztrációjával, illetve ha nem jut idő minden jelölt elutasítására.
FineFit e-recruitmentA FineFit Entry rendszer alkalmazásával egyszerre nyílik lehetőség a jelentkezések adatbázisba gyűjtésére, és a pályázatok kezelésére is. A program egyszerű kérdőívekkel és súlyozott válaszokkal szűri a jelöltek alkalmasságát a felkínált pozícióra, majd %-os megfelelőség szerint sorrendbe állítja a követelményeknek leginkább megfelelő pályázatokat. A megfelelő jelöltek önéletrajzai egyetlen gombnyomással elérhetőek az adatbázisból, míg az elutasításra kerülő pályázók az e-mail-es rendszernek köszönhetően szintén egyetlen kattintással értesíthetőek.

FineFit pályázói előszelekcióA pályázatok kezelése a FineFit Entry rendszernek köszönhetően gyorssá, időgazdaságossá, egyszerűvé és átláthatóvá válik. A HR-nek csak azokat a pályázatokat kell behatóan tanulmányozni, akik egy bizonyos szintjét teljesítik a pozíció betöltőjével szemben támasztott követelményeknek. Minden jelölt kap visszajelzést a pályázatáról, ami hozzájárul a cég jó piaci megítéléséhez, segíti a további tehetségek vonzását is.

A feltételrendszer egyszerű, átlátható, a kezelőfelület működtetése egyszerűen elsajátítható, a kérdőívek teljesen testre szabhatóak, illetve minden pozícióra külön-külön regisztrációs felületek készíthetőek.

Ha Ön is ki szeretné próbálni díjmentesen előszűrő rendszerünket, az alábbi linkre kattintva egy próbakitöltési lehetőséget kap. Kérjük, élő e-mail címével töltse ki a tesztet, ebben az esetben ugyanis megkapja azokat az automatikus visszaigazolásokat, melyeket a rendszerhasználat során pályázói is kapnak majd.
< Vissza